• Lorem ipsum
FAQ
Weetjes over onze producten.
Wat is het verschil tussen de snowfoams van Valet Pro

pH-neutraal sneeuwschuim: hier is het allemaal begonnen voor ValetPRO-sneeuwschuim. Het was een introductie op de markt en waarschijnlijk het eerste pH-neutrale sneeuwschuim. Omdat het pH-neutraal is, is het wasveilig. Het werd geformuleerd om goed te schuimen, vast te houden en schoon te maken, maar ook om concurrerend te zijn. Het is een goede sneeuwschuim voor gebruik als de eerste stap van regelmatig onderhoud wast.

Geavanceerd neutraal sneeuwschuim: opnieuw een pH-neutraal schuim. Dit product bevat meer actieve ingrediënten en heeft dus een veel grotere reinigingskracht dan pH-neutraal. Als je het leuk vindt, is het een sterker product. Je zou naar deze kunnen reiken als het voertuig niet zo vaak werd gewassen of veel vuiler was. Het is een beter product dan pH-neutraal, maar vanwege het hogere actieve gehalte is het duurder, dus niet noodzakelijkerwijs concurrerend als een entry of vaak gebruikt product.

Foamula 1: Opnieuw een pH-neutraal product. Naarmate onze kennis van deze producten zich heeft ontwikkeld, zijn we in staat geweest om een nieuw product te formuleren dat sterk schuimt en goed hecht zoals pH-neutraal, maar het verbeterde reinigende vermogen heeft van Advanced NSF. Met een iets andere formulering zijn we in staat om een product te produceren met het reinigende vermogen van Advanced, maar een prijs die niet veel boven de pH-neutraal ligt. Dit zou het ideale product zijn om iemand kennis te laten maken met onze schuimen.

(Opmerking: in gebruik hebben Advanced NSF en Foamula 1 geweldige reinigingsmogelijkheden. Foamula 1 schuimt hoger. Schuim reinigt niet zo goed als een vloeibare toepassing, maar het zal stilstaan en niet zo snel uitdrogen als het lagere schuimende Advanced NSF, dus is misschien beter voor de thuisgebruiker / enthousiasteling. Na verloop van tijd kunnen we pH Neutral geleidelijk afschaffen ten gunste van Foamula 1 - maar dat gaan we pas doen als de verkoop van dit nieuwere product de pH Neutral heeft ingehaald, wat zeer goed is ingeburgerd in de wereldwijde markt)

Snow Foam Combo 2: Dit is een product op alkalische basis. Het is bestand tegen zwaarste vuilop de weg, inclusief emulgerende olie, diesel en benzine. Het verwijdert echter ook wassen en andere laatste beschermingsproducten. Als zodanig is het geen regulier onderhoudsproduct, maar zou het worden gebruikt als de eerste stap van een volledig decontaminatie- en detailleringsproces.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden