• Lorem ipsum
FAQ
Weetjes over onze producten.
Wat is het verschil tussen de advancend interieur cleaner en Classic carpet cleaner

Beiden zijn zeer goede schoonmakers. In onze tests en ontwikkeling van de geavanceerde interieurreiniger hebben we deze ontwikkeld om beter te kunnen reinigen. Omdat het ook pH-neutraal is, is het veiliger om het op het hele binnen oppervlak te gebruiken. Bijvoorbeeld het reinigen van kop bekleding. Het gebruik van Alkaline reiniger kan de lijm die wordt gebruikt om de stof op het dak te bevestigen beschadigen. pH-neutrale producten zullen dit soort problemen niet veroorzaken. Alkaline kan ook problemen veroorzaken op harde oppervlakken als het niet correct van het oppervlak wordt verwijderd. Klassieke tapijtreiniger is een uitstekend product en ik aarzel niet om het aan te bevelen, maar ik zou het niet aanraden voor gebruik op de voering van het hoofd. Klassieke tapijtreiniger heeft één voordeel ten opzichte van onze nieuw ontwikkelde geavanceerde interieurreiniger en dat is dat klassieke tapijtreiniger minder schuim produceert. Geavanceerde interieurreiniger is echter nog steeds een schuim arm product. Het is ook het betere product van de twee en is een nieuwere, milieuvriendelijkere formule met een superieure reinigingskracht.

Classic carpet cleaner tapijtreiniger
• Goede en krachtige reiniger ontworpen voor autotapijten en stoffen.
• Niet geschikt voor hoofdbekleding.
• Uitstekend in het verwijderen van modder van tapijten.

Geavanceerde interieur cleaner
• Superieure reinigingskracht.
• pH-neutrale formuleringen.
• Kan gebruikt worden op alle binnen oppervlakken. (niet geschikt voor leer, leer heeft een specifiek type reiniger nodig om een lange levensduur van leer te garanderen)

Wat is het verschil tussen de snowfoams van Valet Pro

pH-neutraal sneeuwschuim: hier is het allemaal begonnen voor ValetPRO-sneeuwschuim. Het was een introductie op de markt en waarschijnlijk het eerste pH-neutrale sneeuwschuim. Omdat het pH-neutraal is, is het wasveilig. Het werd geformuleerd om goed te schuimen, vast te houden en schoon te maken, maar ook om concurrerend te zijn. Het is een goede sneeuwschuim voor gebruik als de eerste stap van regelmatig onderhoud wast.

Geavanceerd neutraal sneeuwschuim: opnieuw een pH-neutraal schuim. Dit product bevat meer actieve ingrediënten en heeft dus een veel grotere reinigingskracht dan pH-neutraal. Als je het leuk vindt, is het een sterker product. Je zou naar deze kunnen reiken als het voertuig niet zo vaak werd gewassen of veel vuiler was. Het is een beter product dan pH-neutraal, maar vanwege het hogere actieve gehalte is het duurder, dus niet noodzakelijkerwijs concurrerend als een entry of vaak gebruikt product.

Foamula 1: Opnieuw een pH-neutraal product. Naarmate onze kennis van deze producten zich heeft ontwikkeld, zijn we in staat geweest om een nieuw product te formuleren dat sterk schuimt en goed hecht zoals pH-neutraal, maar het verbeterde reinigende vermogen heeft van Advanced NSF. Met een iets andere formulering zijn we in staat om een product te produceren met het reinigende vermogen van Advanced, maar een prijs die niet veel boven de pH-neutraal ligt. Dit zou het ideale product zijn om iemand kennis te laten maken met onze schuimen.

(Opmerking: in gebruik hebben Advanced NSF en Foamula 1 geweldige reinigingsmogelijkheden. Foamula 1 schuimt hoger. Schuim reinigt niet zo goed als een vloeibare toepassing, maar het zal stilstaan en niet zo snel uitdrogen als het lagere schuimende Advanced NSF, dus is misschien beter voor de thuisgebruiker / enthousiasteling. Na verloop van tijd kunnen we pH Neutral geleidelijk afschaffen ten gunste van Foamula 1 - maar dat gaan we pas doen als de verkoop van dit nieuwere product de pH Neutral heeft ingehaald, wat zeer goed is ingeburgerd in de wereldwijde markt)

Snow Foam Combo 2: Dit is een product op alkalische basis. Het is bestand tegen zwaarste vuilop de weg, inclusief emulgerende olie, diesel en benzine. Het verwijdert echter ook wassen en andere laatste beschermingsproducten. Als zodanig is het geen regulier onderhoudsproduct, maar zou het worden gebruikt als de eerste stap van een volledig decontaminatie- en detailleringsproces.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden