• Lorem ipsum

Verzendingen:

Wij verzenden de pakketten altijd met GLS. Mocht u uw pakket beschadigd hebben ontvangen verzoeken wij u gelijk bij aankomst van het pakket foto’s te maken. Dit dient als bewijs bij de vervoerder om in aanmerking te komen voor een terugbetaling van de schade. Zonder dit beeld materiaal kunnen wij niet overgaan tot een 2de zending.

Verzendkosten: €6,50
Gratis verzending vanaf €75,00


Retourzendingen

Het kan natuurlijk altijd zijn dat u  een artikel wilt retourneren mits beschadigd bent u zelf aansprakelijk voor de retourzending. Let wel: U kunt een bestelling alleen ongebruikt en in originele staat binnen 14 dagen retourneren.

Verstuur uw retour zending altijd aangetekend of tekenen bij aflevering, stuur ons van te voren een mail of bel even zodat wij alvast op de hoogte zijn van uw retour zending en vergeet niet uw bestel of order nummer te vermelden. Dit maakt de retour afwikkeling voor u en voor ons makkelijker!

Als wij uw retourzending hebben ontvangen en uw opmerking of klacht hebben beoordeelt zullen wij binnen 7 werkdagen crediteren op het rekeningnummer waarmee betaald is.

Retouradres:

Axion BV

Alphenseweg 30

2387 Baarle Hertog

T.a.v. Afdeling Retour Zendingen