• Lorem ipsum

Ouator

Ouator is van oorsprong een Frans product en dateert al uit 1937. Sinds die tijd is er aan de formule nauwelijks iets gewijzigd. Het product voert 3 verschillende gradaties. Geschikt voor elk metaal van goud tot RVS. Deze metaalpolisch is geschikt aluminium, RVS en Chroom. Het reinigt, polijst en beschermt. 

Het product zit verwerkt in een wat-achtig doek die opgerold en luchtdicht verpakt is. Je hebt maar een kleine hoeveelheid doek nodig om mee te werken, gebruik altijd handschoenen tijdens het poetsen met Ouator. Na gebruik kan je het doek terug plaatsen in de plastic zak, sluit deze goed zodat je doek niet uitdroogt.
(Met een kleine hoeveelheid wasbenzine ofwel white spiritus kan je Ouator weer vochtig maken)

€24,95€19,95
Een uitzonderlijke metal polisher voor de metalen Aluminium,Chrome en RVS. Deze polisher dateert al uit begin v/d vorige eeuw en bevat unieke eigenschappen. Lees meer
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
sale
Ouator Ouator Metal Polisher Aluminium,Chrome,RVS
Ouator
Ouator Metal Polisher Aluminium,Chrome,RVS
Een uitzonderlijke metal polisher voor de metalen Aluminium,Chrome en RVS. Deze polisher dateert al uit begin v/d vorige eeuw en bevat unieke eigenschappen.
€24,95€19,95
€19,95€14,95
Een uitzonderlijke metal polisher voor de metalen Brons, Messing, Tin en RVS. Deze polisher dateert al uit begin v/d vorige eeuw en bevat unieke eigenschappen. Lees meer
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
sale
Ouator Ouator Metal Polisher Brons,Messing, Tin
Ouator
Ouator Metal Polisher Brons,Messing, Tin
Een uitzonderlijke metal polisher voor de metalen Brons, Messing, Tin en RVS. Deze polisher dateert al uit begin v/d vorige eeuw en bevat unieke eigenschappen.
€19,95€14,95